Actueel 2018

20 december 

Training te WW-hal Hoogerheide: Tennessee & vooruit sturen

8 november 2018

Trainingen van Cuby en Tennessee op ons eigen trainingsveld

Forced Front Cross

Running on the dogs line

Runnings-Repeating Basics


15 september 2018

Cuby bij KC Uden met links beelden van erg strak Vast Parcours 2 met helaas een DK op de tunnel, en rechts een clipje dat wederom aantoont dat Cuby dol is op keurmeesters....


8 september 2018

Cuby behaalt bij KC de Kempen het 7e promotiepunt, nog 1 te gaan...

1 & 2 september 2018

Trailer van Cuby & Uitzwaaiwedstrijd/International Agility Trial te KC Canida Venlo

20 augustus 2018

Training van Tennessee in Dog Sports Hal Jacky Jack 

21 & 22 juli 2018

Tweedaagse promotiewedstrijd graad 2 bij Hondenschool Lingewaard

Filmpje van de vier rondjes op za en zo, in totaal: 2x VP en 2x JP, en rechts diashow met foto's van Bart Meeusen


12 juli 2018

Beelden van Tenn tijdens trainingssessie met Wendy in WW-hal

16 juni 2018

Beelden van Cuby's deelname aan selectie NK Agility bij KC Canida te Venlo.

10 juni 2018

Cuby behaalt op VP1 een 4e plaats en daarmee het 5e promopunt én plaatsing voor preselectie NK Agility a.s. weekend te Venlo. En nu 2 rondjes op absoluut safe weten te lopen, 4e + 12e (1 fout). 99 competitiepunten gescoord en dus ruim genoeg voor NK . We zijn aan het trainen voor een snelle release met richtingscommando's. Uiteindelijk wil je niet elk VP 3 tot 4 seconden laten liggen als je niet in de buurt bent.

5 juni 2018

Drie korte trainingsfilmpjes begin juni met Tenn in onze trainingstuin


4 juni 2018

Kort filmpje van springtechniek-training met Cuby in onze trainingstuin

21 mei 2018

Cuby & KC Uden : Geweldig Vast Parcours gelopen, alles 300% op safe gelopen vanwege de kwaliteit van enkele toestellen. 5e plaats van de plus minus 120 deelnemers. Mooie rozet. Plek in de finale voor de Marcel van der Pol trofee bemachtigd. Finale was een erg leuk rondje, klein foutje waardoor DK. 

 5 mei 2018

Cuby & KC Hoogeveen: Vast Parcours & Jumping. Vast Parcours toprondje. Paar dingen uitgeprobeerd die ik nog nooit getraind had ( Blinde Wissel na de slalom), R-wrap bij sprong 2, slalomentree op afstand. Twee latten. Van de 80 deelnemers 4 foutlozen en 50 DK's, dus met de 2 foutjes en de 2e tijd nog goed voor plaats 11.  Jumping de snelste tijd,1 lat, 5,36 meter per seconde, hier kreeg ik nog wat competitiepunten voor en de complimenten van keurmeester Carl voor het vinden van de goede/snelste lijn in het parcours.

Super gelopen en een goede vooruitgang.

 

1 mei 2018

Kort clipje van Tenn al oefenende in onze trainingstuin.

30 april 2018

Try out: Runnings or not?

29 april 2018

Cuby behaalt derde plaats en promopunt in de WW-hal op de Jumping

2 april 2018

Cuby tijdens vast parcours 2 van open klasse bij paastrial KC Canida tweede plaats behaald

24 februari 2018

Jumping met een diskwalificatie, en daarna een mooie Gambling van Cuby tijdens Happy Dog Wintercompetitie. 64 punten gescoord op de gambling voor Go Hard Go S.W.A.T, 4e plek totaalstand, dus op naar de finale....
Blij met alle vooruitgang, zelfs wegsturen vanuit de slalom was gelukt, achter de gele lijn kunnen blijven en 2x de bonus verdiend. Toppertje die Cuby. 
De foto's zijn van William de Baer, bedankt !


22 februari 2018

Impressie van Tenn tijdens training in WW-hal. We lopen wat achter omdat Tenn het laatste half jaar te angstig was om te kunnen trainen, maar ze heeft veel talent voor behendigheid. Ze is slim en heeft een natuurlijke goede sprongtechniek. En ze vindt agility heel erg leuk.
Na 6 maanden behandeling door Steven Schukking van De Kortenoord met diverse homeopatische middelen en Clomicalm (opvangen van tekort aan serotonine) en Bach-Therapie ( zelfstudie) een bijna normale hond teruggekregen. Volgende afspraak voor bijstelling medicijnen is eind april. Nu voorzichtig verder opbouwen. Zou goed kunnen komen voor de wedstrijdsport. Tenn is weer een blij hondje aan het worden. Ze wordt nu 2 jaar. Basis voor agility is gelegd tussen 12 en 18 maanden. 

17 & 18 februari 2018

Cuby laat twee dagen bij de promotiewedstrijd mooie dingen zien. Steeds een klein foutje van mezelf, wat grote gevolgen heeft....Cuby knalt zonder duidelijke richtlijnen gewoon door. En zo hoort het ook. Langzaam zijn we toe aan een hoger niveau. Beetje beter handlen en verder trainen.

17 februari 2018

Fotoshoot van Tenn's familie in de geboorteplaats van het nestje, Hoogerheide, met dank aan Anne Mieke - b-arthouse fotografie & filmpjeopmaat.nl.
Alle fotoos die ik van Tenn heb gemaakt tussen september 2017 en januari 2018 heb ik niet opgeslagen, omdat overal  (bos, strand, tuin) angst in haar ogen te zien was. Want overal is geluid. 
Nu zie ik een normale, rustige hond. Heel erg blij dat dat terug te zien is op de laatste fotoos. 


9 februari 2018

Clipje over training van Cuby in WW-hal 

28 januari 2018

Cuby's eerste promotiewedstrijd in het nieuwe jaar...

 

4 januari 2018

We hebben een andere hondentaxi ! Nog wat ruimte voor een poef en een schemerlamp gelukkig.